Έσπασαν και έκλεψαν πυροσβεστικό κρουνό - Μεγάλη η βλάβη και στον αγωγό - Μηνύσεις κατά αγνώστων από τον δήμο δυτικής Αχαΐας - ΦΩΤΟ

 

Μήνυση κατά αγνώστων θα υποβληθεί για το σπάσιμο και την κλοπή του κρουνού στον Ριόλο, που τοποθετήθηκε πρόσφατα από την Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με την ΤΚ Ριόλου. 

Τα αίτια της έλλειψης νερού στον Ριόλο, διερεύνησε ο πρόεδρος της ΤΚ Σ. Βαβαρούτας και διαπίστωσε τα εξής:  

“Λόγω διακοπής νερού έγινε έλεγχος και διαπίστωσα ότι έχουν ξηλώσει και σπάσει τον πυροσβεστικό κρουνό που είχαμε τοποθετήσει στην άκρη του κοινοτικού αγωγού στον δρόμο προς Λάππα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής προστασίας Κωνσταντίνο Ταπεινό”.

Όπως μεταφέρει στο dytikanea, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κώστας Ταπεινός, η δημοτική αρχή θα υποβάλει μήνυση, ενώ παράλληλα, διερευνάται το συμβάν, πότε έγινε και από ποιους. Παράλληλα, ο κ. Ταπεινός, είπε “Θα συνεχίσω το έργο μου, όχι για τα εύσημα, αλλά γιατί αυτό ήθελα από την αρχή. Να διορθώνω τα κακώς κείμενα και να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα μας σταματήσουν τέτοιους είδους ενέργειες”.  

ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει σπάσει και ο αγωγός, όπως μεταφέρει το στέλεχος της ΔΕΥΑΔ Λ. Ιωσηφίδης. Όπως εξηγεί η ζημιά είναι πολύ μεγάλη και το χωριό ενδέχεται να μείνει χωρίς νερό. Ωστόσο συνεργεία θα εργαστούν στο σημείο για τη σύντομη αποκατάσταση της βλάβης. Για το συγκεκριμένο περιστατικό, θα υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων και από τη ΔΕΥΑΔ.

Διαβάστε επίσης