Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό» προσέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών

 

Μπορεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας να δοκιμάζεται έντονα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και αυτό το Πάσχα δεν ξέχασε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Κιβωτός της Αγάπης". O προεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος παρέδωσε τα τρόφιμα στην Πρόεδρο της Κιβωτού Αγάπης Κατερίνα Νικολάου λέγοντας πως «Αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο εμπορικός κόσμος και όλη η κοινωνία μας δεν ξεχνάμε την ανάγκη αλληλεγγύης, βοήθειας και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας».

Η κυρία Νικολάου ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας που είναι δίπλα στην «Κιβωτό» και καλύπτει μεγάλο μέρος των αναγκών του Ιδρύματος.

«ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ»

Έκκληση για βοήθεια με παροχή ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει το Ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης» στο οποίο περιθάλπονται 70 παιδιά με βαριές νοητικές και σωματικές αναπηρίες από όλη την Ελλάδα απηύθυνε και φέτος το Πάσχα το Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, η παροχή βοήθεια αφορά είδη όπως:

Αντισηπτικά
Πετρέλαιο
Τρόφιμα
Είδη ατομικής υγιεινής
Είδη καθαριότητας

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει από το περίσσευμα της αγάπης του για αυτά τα παιδιά μπορεί να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος ή να αποστείλει το δικό του δέμα αγάπης στην διεύθυνση: «Κιβωτός Αγάπης

Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 29, 263 31 Πάτρα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ