Super League: Όλα τα φώτα στα ντέρμπι «δικεφάλων»

 

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 18η αγωνιστική της Super League, από την οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων», που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ στις 15.00 (Novasports 2) στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ στις 17.15 (EΡΤ Sports) ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Στις 19.30 (Novasports 1) o Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, ενώ την ίδια ώρα θα αρχίσει και το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής (PAOK TV) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» είδαν την περασμένη αγωνιστική τον συμπολίτη τους, Άρη να τους σπάει το αήττητο σερί τους και μάλιστα η ομάδα του Φερέιρα, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων», έπεσε και από την κορυφή.

Έτσι, όπως είναι φυσικό, οι περυσινοί νταμπλούχοι θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι στην «Ένωση», η οποία όμως είναι κι αυτή αποφασισμένη να παλέψει μέχρις εσχάτων για τη νίκη, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου

Βόλος – Ξάνθη 1-3

ΑΕΛ – Άρης 0-0

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 0-1

Κυριακή 12 Ιανουαρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ Novasports 2

17:15 Λαμία – Ολυμπιακός EΡΤ Sports

19:30 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος  Novasports 1

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ PAOK TV

Διαβάστε επίσης