Δυτ. Αχαϊα: Το ...σύστημα συκοφάντησης με τα φέιγ βολάν - Βρίζουν ασύστολα άγνωστοι πρώην και νυν Δημάρχους!

Με το δικό του τρόπο απάντησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς σε όσους σκόρπισαν φειγ βολάν με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον του και εναντίον των συνεργατών του. Πάντως πρέπει να επισημάνουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή έχουν γίνει στόχος αγνώστων που με αυτον τον τρόπο επιτίθενται εναντίον τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως την Τρίτη του Πάσχα 2019 άγνωστοι είχαν πετάξει πάλι φειγ βολάν εναντίον του τότε Δημάρχου Χρήστου Νικολάου και των συνεργατών του και μάλιστα ο κ. Νικολάου είχε προχωρήσει σε κατάθεση μηύνσης κατά αγνώστων!

Πρώην και νυν Δήμαρχος "θύματα" των αγνώστων υβριστών!

 

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάς σημείωσε: Χθες βράδυ κάποιοι άνθρωποι της νύχτας, της συκοφαντίας και των ύβρεων σκόρπισαν στο Δήμο μας, κρυφά και ανώνυμα, υβριστικά και συκοφαντικά φειγ βολάν, εναντίον εμένα, συνεργατών και φίλων μου!

Σήμερα σε επετειακή έκδοση της εφημερίδας Πελοπόννησος δημοσιεύτηκε γράμμα μου προς τον Αγ Βασίλη που μου ζητήθηκε για αυτή την έκδοση. Ζήτησα από τον Αγ Βασίλη να φέρει στον τόπο μας παιδεία! Είναι το φάρμακο που μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια των ανθρώπων αυτών και αυτών που κρύβονται πίσω τους, είναι το μέσο που θα τους κάνει να νιώσουν την ομορφιά της ζωής όταν είσαι πραγματικός άνθρωπος και να βοηθήσει συνολικά τον τόπο μας! Τους το αφιερώνω!

Άγιε μου Βασίλη,

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, γράφω το αγαπημένο μου γράμμα προς εσένα! Φέτος το γράμμα μου θα είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα! Δεν θα σου ζητήσω κάτι προσωπικό! Σκέφτομαι να σου ζητήσω κάτι ίσως πιο δύσκολο, μα πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο μεγάλο! Κάτι για την κοινωνία μας ολόκληρη! Να μας προσφέρεις ως ανθρώπους, ως κοινωνία, ως Πατρίδα, Παιδεία!

Μπορεί να σε παραξενεύει αυτό που σου ζητώ! Μπορεί και να μην το καταλαβαίνεις! Μπορεί να μην χωράει στο τσουβάλι σου, εκεί με τις κούκλες, τα αυτοκινητάκια και τα τρενάκια! Ανακατατεμένη και η παιδεία! Άσε που δεν είναι και παιχνίδι, παρότι πολλοί πολιτικοί μας, δάσκαλοι, καθηγητές, γονείς, μαθητές, οικογένειες, ολόκληρη η κοινωνία μας, παίζει με αυτή! Για χρόνια πολλά είναι το πιο αγαπημένο μας παιχνίδι!

Όμως όπως ξέρεις Αγ Βασίλη μου όταν με κάθε παιχνίδι παίζεις πολύ στο τέλος το παιχνίδι χαλάει και σου μένει μια ανάμνηση! Κάπως έτσι γίνεται και με την παιδεία που σου έλεγα! Αφού για χρόνια παίξαμε με αυτή την καταστρέψαμε, την χαλάσαμε και την χάσαμε στην πορεία!

Έτσι καθημερινά στο δρόμο, στη δουλειά, στην οδήγηση, στο σχολείο, στην οικογένεια, παντού βλέπεις να απουσιάζει! Και αφού απουσιάζει η παιδεία ξεφυτρώνουν σαν τα ζιζάνια κάτι άλλα πράγματα, ο μπαμπάς μου μου τα λέει κακές ανθρώπινες συμπεριφορές, όλες με αλφα στερητικό που μας λέει και η δασκάλα μας στη γραμματική, αγένεια, ασέβεια, αγραμματοσύνη, αδικία, αντικοινωνική συμπεριφορά, απρέπεια, «αλλοιίτιδα»! Συγνώμη για αυτή την λέξη, την έχω φτιάξει μόνος μου θέλοντας να τονίσω αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι για ότι μας συμβαίνει μας φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς οι ίδιοι!

Βλέπεις λοιπόν Αγ Βασίλη μου να είμαστε αγενείς, να πετάμε σκουπίδια παντού, να παρκάρουμε όπου θέλουμε, να ζηλεύουμε αυτόν που προοδεύει, να θέλουμε να πάρουμε την θέση του άλλου και ας έχει περισσότερα προσόντα, να μην περιμένουμε με υπομονή στη ουρά, να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, την Κυβέρνηση, το Δήμο, το γείτονα, να θέλουμε να ζήσουμε με περισσότερα χρήματα από όσα έχουμε, να θέλουμε να έχουμε χωρίς να εργαζόμαστε, να μην πειθαρχούμε στους νόμους, να κλέβουμε τον δήμο, το Κράτος, το συγχωριανό μας, να λαϊκίζουμε, να συκοφαντούμε, να βρίζουμε και τόσα αλλά! Τελικά να μην μπορούμε να σκεφτούμε γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά για να διορθωθούμε!

Μπορεί να σε κούρασα Αγ Βασίλη μου, όμως ήθελα κάπου να τα πω! Θα ήθελα πολύ να μας φέρεις αυτό το δώρο! Γιατί αν δεν μου το κάνεις, θα το κάνει ο χρόνος! Να ξέρεις μετά από πενήντα εκατό χρόνια πολλά από αυτά που σου λέω θα έχουν αντιμετωπιστεί από την πορεία της κοινωνίας προς τα εμπρός! Όμως θα έχει χαθεί χρόνος πολύς! Καλό σου ταξίδι Άγιε μου Βασίλη!

Φέιγ βολάν που είχει ριχτεί κατά του πρώην Δημάρχου Χρ. Νικολάου

Διαβάστε επίσης