Έριξαν οξύ στο αυτοκίνητο της προέδρου της Φιλοζωικής Κρεστένων

 

Σημαντικές φθορές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Τρίτης στο αυτοκίνητο της προέδρου της Φιλοζωικής Κρεστένων Διονυσίας Καλογεροπούλου. Ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στο δημοτικό πάρκινγκ, ο δράστης ή οι δράστες έριξαν οξύ πάνω στο χρώμα, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να διαλυθεί το χρώμα και να προκληθούν τμήματα κενά στην επιφάνεια, σε όλες τις πλευρές.

Η σκέψη της προέδρου πηγαίνει σε άτομα που πιθανόν να έχουν ενοχληθεί απο την ενασχόλησή της με την προστασία των κακοποιημένων ζώων. Ένα τηλέφωνο που δέχθηκε η ίδια την ημέρα της γιορτής της την Τρίτη από άγνωστο αριθμό με απόκρυψη της κίνησε την περιέργεια, όμως τίποτα παραπάνω.

Βέβαια οι Αρχές ενημερώθηκαν, αναζητούνται αρχεία από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που μπορούν να βοηθήσουν και το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση…

Η πρόεδρος της Φιλοζωικής Κρεστένων Διονυσία Καλογεροπούλου μιλώντας στο ilialive.gr περιέγραψε το περιστατικό. “ Γυρίσαμε γύρω στις τρεις από το ελαιοτριβείο, στις τέσσερις παρά κοιμήθηκα οπότε το χρονικό διάστημα που έγινε με το αμάξι, πρέπει να είναι από τις τέσσερις μέχρι τις πέντε διότι μετά έχει πολύ κίνηση το πάρκινγκ, ανοίγουν τα μαγαζιά, μάλλον περίπου εκείνο το διάστημα έγινε. Δεν το είχαμε δει, μας φώναξαν το πρωί, μας χτύπησε ένας κύριος που μας γνωρίζει, βγήκε ο Διονύσης πρώτα, το είδε και κάλεσε την αστυνομία, εγώ το είδα πολύ πιο μετά. Έχω κάποιους ανθρώπους στο μυαλό μου αλλά χωρίς στοιχεία και πριν βρω τα στοιχεία δεν μιλάω. Μπορεί πάντως να έχει σχέση και με τα σκυλιά. Δεν έχω δεχθεί κάποιο απειλητικό μήνυμα, ίσως μου φάνηκε περίεργο κάποιος που με πήρε με απόκρυψη και είπε χρόνια πολλά, δεν μπορώ να το συνδυάσω αλλά ήταν λίγο περίεργο. Δεν ήταν όμως κάποιο απειλητικό μήνυμα. Μου το έκαναν δωράκι για τη γιορτή μου…” σχολίασε.

Πηγη: ilialive.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ