Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός του Αιγιώτη ψαρά - "Ανοικτά" όλα τα ενδεχόμενα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια", μεταφέρθηκε η σορός του 53χρονου ψαρά που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής, στη θαλάσσια περιοχή του ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αιγίου.

Αίγιο: Νεκρός ο 53χρονος - Αγνοείτo από την Πέμπτη - Είχε πάει για ψάρεμα

Τα ίχνη του άνδρα κάτοικου εν ζωή Μυρτίας Αιγίου, είχαν χαθεί από την Πέμπτη, όταν έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να πάει για ψάρεμα.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να "ρίξει" φως στα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του, καθώς υπήρξαν αναφορές για ενδεχόμενο αυτοκτονίας. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ:

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αιγίου ότι 53χρονος είχε μεταβεί για διενέργεια παράκτιας αλιείας στη χερσαία ζώνη λιμένα Αιγίου, βραδινές ώρες της 12/12/19 και έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα διεξήχθησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από  ιδιωτικό σκάφος με επαγγελματία δύτη και από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της θάλασσας πλησίον λιμενίσκου ιστιοπλοϊκού ομίλου Αιγίου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών προς διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 

Διαβάστε επίσης