Δυτική Αχαΐα: Συγκλονίζουν μαρτυρίες θυμάτων κλοπών και διαρρήξεων - Η ληστεία που "ξύπνησε" μνήμες

Πέντε φορές μας είχαν "ανοίξει" το σπίτι

Δυσάρεστες μνήμες, έφεραν σε συντοπίτες, οι άγριες σκηνές θρίλερ της χθεσινής ληστείας σε βάρος πρώην δημοτικής συμβούλου, όταν πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι της στην Κάτω Αχαΐα και τη λήστεψαν.

Αχαΐα: Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτικό σύμβουλο - Κινηματογραφικό θρίλερ τα όσα έζησε στα χέρια πέντε κουκουλοφόρων που εισέβαλαν σπίτι της - "Δεν έχουμε να φάμε..." της είπα

"Με το άρθρο για τους ανθρώπους που μπήκανε κλέφτες στο σπίτι τους εδώ στην Αχαγιά, ξύπνησαν οι δικές μου μνήμες...Σαν αύριο πριν 4 χρόνια είχαν μπει σπίτι μου. Ήταν 4 αλλοδαποί...Τους είχε δει γείτονας τότε σε χωράφι πίσω από το σπίτι μου και του είπαν ότι θα μαζέψουν ελιές!", περιγράφει στο tempo24.news, όσα ανατριχιαστικά έζησε κάτοικος της περιοχής πριν από τέσσερα χρόνια σαν αύριο!

Και συνεχίζει: "Είχαν μπει από το παράθυρο πίσω σπάζοντάς το από ότι μας είπε η αστυνομία μάλλον με κατσαβίδι. Ήταν τόσο μικρή η τρύπα στο τζάμι, ίσα να κατεβάσουν το χερούλι... Όταν έφτασα σπίτι ήταν μέσα αυτοί. Με έσωσε το ότι φοβήθηκα μόλις είδα την πόρτα ανοιχτή και σημάδια ότι με έχουν κλέψει και δεν μπήκα πιο μέσα. Κάλεσα αμέσως αστυνομία...το σαλόνι δεν το είχαν ψάξει...είχαν σκοπό να με πιάσουν αν έμπαινα από ότι μας είπαν οι αστυνομικοί. Τους άκουσα που τρέξανε να φύγουν τότε αλλά δεν είχα κουράγιο, παρά το φόβο να κοιτάξω πίσω από το σπίτι. Το τι πέρασα για μήνες μετά δεν μπορώ να σας περιγράψω...", μας μεταφέρει θύμα, από το σπίτι της οποίας οι δράστες έκλεψαν όλα τα χρυσαφικά, τους Σταυρούς των παιδιών της και του ζευγαριού, χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα".

Πέντε φορές μας είχαν "ανοίξει" το σπίτι

Ένα ακόμη περιστατικό, μας μετέφεραν κάτοικοι σε χωριό της δυτικής Αχαΐας. "Πέντε φορές μας είχαν "ανοίξει" το σπίτι. Δεν έβρισκαν κάτι στο τέλος... Είχαν πάρει τα πάντα, κουβέρτες, ρούχα, σκεπάσματα... Κάποια στιγμή είχαν βγάλει από το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας ότι έβρισαν και είχαν "στρώσει" τραπέζι για να φάνε!", μας περιγράφει συντοπίτης. Και συνεχίζει: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τις λάσπες από τα παπούτσια πάνω στα κρεβάτια μας... Τα αποτυπώματα από τα συρτάρια που ήταν γεμάτα λάσπη... Έκανα πολλά χρόνια να το ξεπεράσω...".

"Ξήλωσαν" το σιδερένιο κρεβάτι Ένα ακόμη περιστατικό, που είχε γράψει παλαιότερα το tempo24.news, μας υπενθυμίζει ένα ακόμα θύμα.. Οι δράστες κλοπής σε σπίτι, όχι μόνο αφαίρεσαν και "ξήλωσαν" ότι έβρισκαν μπροστά τους, αλλά ... έκοψαν τα πόδια από σιδερένιο κρεβάτι... Μάλλον λόγω "εμπειρίας"... προσπαθούσαν να εξαντλήσουν όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει κάτι πολύτιμο!

 

Διαβάστε επίσης