Μια γιορτή με γεύση... πορτοκάλι! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Με επιτυχία διεξήχθη η 4η Γιορτή πορτοκαλιού στον Άνω Αλισσο με εκατοντάδες άτομα που συμμετείχαν και φέτος στη μεγάλη γιορτή του συλλόγου «Πείρου».

Το κοινό γεύτηκε πολλά γλυκίσματα από πορτοκάλι και απόλαυσε παραδοσιακους χορούς από τα χορευτικά του «Πείρου», Μετσόβου, Πανηπειρωτικού Πάτρα, Σαγείκων και δήμου Πατρέων.

Ο κόσμος επίσης, γεύτηκε τις χειροποίητες μαρμελάδες πορτοκαλιού τις πορτοκαλοπιτες ενώ στο τέλος προσφέρθηκαν δωρεάν πορτοκάλια.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Οι βουλευτές Ανδρεας Κατσανιωτης και Αγγελος Τσιγκρης, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Ορλωφ και Σπυρος Σταυρογιαννοπουλος, ο προεδρος της ΚΕΔΥ Τ. Βερρόπουλος, οι πρόεδροι των Αλισσων Ελένη Μπεζεριανου και Ανδρεας Στρουμπουτας.

«Ευχαριστούμε όλους για τις προσφορές τους καθώς και τις νοικοκυρές για τις μαρμελάδες όπου έγιναν ανάρπαστες. Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα χορευτικά μας και ιδιαίτερα του Μετσόβου που ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να έρθουν μαζί μας», σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης. 

(φωτογραφίες Γιάννης Πεφάνης)

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ