Τι δεν αφήνει τον Ιμπραΐμοβιτς να κάνει η γυναίκα του στο σπίτι

Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σταρ έχουν τους περιορισμούς τους

Ο στράικερ της LA Galaxy που σκοράρει εξωπραγματικά γκολ και θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε πως είναι πανταχού παρών, συγκρίνοντας τον εαυτό του ακόμα και με τον Θεό, στο σπίτι του δεν είναι εξίσου… αφεντικό.

Μιλώντας, ας πούμε, πέρυσι στο ραδιόφωνο του BBC, υπαινίχθηκε πως οι σούπερ δυνάμεις του περιορίζονται στο σπίτι. Για να μην πούμε εκμηδενίζονται.

Κι αυτό γιατί η γυναίκα του, Helena Seger, δεν του επιτρέπει να κρεμάει φωτογραφίες του στο σπίτι! Πες-πες, την έπεισε τελικά να τον αφήσει να κρεμάσει… μία.

«Η γυναίκα μου δεν με αφήνει να έχω φωτογραφίες μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, «μου λέει ‘‘υπάρχει ήδη μεγάλη συζήτηση για σένα και δεν θέλω να σε βλέπω και στους τοίχους. Μου φτάνει που σε βλέπω στην πραγματικότητα’’».

Τι δείχνει η μόνη φωτογραφία που του επιτρέπεται να έχει στον χώρο του; Τα πόδια του! «Υπάρχει μόνο μία φωτογραφία μου στον τοίχο, τα πόδια μου. Αυτά μας έχουν δώσει ό,τι έχουμε και είναι μια υπενθύμιση στην οικογένειά μου, και όχι σε μένα, για ό,τι έχουμε».

Γι’ αυτό ίσως όταν τον είχαν ρωτήσει πριν από 6 αισίως χρόνια τι δώρο γενεθλίων θα της κάνει, είχε απαντήσει εκείνο το ξερό: «Τίποτα. Έχει ήδη τον Ζλάταν»…

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ