Στο μάτι… δίκυκλα και αυτοκίνητα! – 14 κλοπές σε ένα μήνα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή

Κόκκινο χτύπησαν οι κλοπές οχημάτων στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, τον περασμένο μήνα, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, έλαβαν χώρα 14 κλοπές, 4 – 5 περισσότερες από τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Από τα 14 οχήματα που εκλάπησαν από τις διωκτικές αρχές ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες πέντε.

Σε σχέση πάντως με τα συγκριτικά στοιχεία του δεκαμήνου του 2019 με το 2018 καταγράφεται οριακή μείωση. Ειδικότερα, πέρσι εκλάπησαν 79 οχήματα στις περιοχές ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, έναντι 77 φέτος. Άρα, γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι ο μήνας Οκτώβριος είναι αυτός που «χαλάει» τα στατιστικά στοιχεία της τοπικής αστυνομίας καθώς πραγματοποιήθηκαν οι 14 από τις συνολικά 77 κλοπές οχημάτων, είτε δικύκλων είτε αυτοκινήτων.

Πολύτιμες συμβουλές προς τους κατόχους – ιδιοκτήτες οχημάτων, έδωσε μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β’, Ιγνάτιος Τριανταφύλλου, ο οποίος εκτός των άλλων επισήμανε ότι για το λόγο αυτό έχουν πυκνώσει στην περιοχή οι περιπολίες της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ έχει γίνει και χαρτογράφηση των περιοχών όπου παρατηρούνται αυξημένα κρούσματα κλοπών οχημάτων.

sinidisi.gr 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ