Ο Κώστας Πελετίδης ...ανοίγει τα χαρτιά του για τη σύνθεση της νέας δημοτικής αρχής - Ποιες θέσεις ετοιμάζει!

Αύριο αναμένεται να …ανοίξει τα χαρτιά του ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης αναφορικά με την στελέχωση της νέας δημοτικής αρχής.

Ηδη έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα στις 11 το πρωϊ συνέντευξη τύπου όπου και θα ανακοινώσει τις τελικές επιλογές του για τις αντιδημαρχίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, o ο Δήμαρχος Πατρέων έχει ως πρώτιστο στόχο την αξιοποίηση όλων των στελεχών της παράταξης, είτε έχουν εκλεγεί, είτε όχι.

Είναι χαρακτηριστική η φράση πρωτοκλασάτου στελέχους της δημοτικής παράταξης, όταν τον ρωτήσαμε για το θέμα, «εμείς είμαστε Λαϊκή Συσπείρωση» ο αγώνας που δίνουμε είναι πάντοτε συλλογικός», σημείωσε.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης στελεχών δεν θα μπορούσε να μείνουν εκτός νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, που ανήκουν στην κατηγορία των «συνεργαζόμενων» και που συνέβαλαν σημαντικά κι αυτοί στην μεγάλη εκλογική επιτυχία.

Βέβαιο θεωρείται πως θέσεις ευθύνης θα λάβουν η Τασία Τογιοπούλου, η Ήρα Κουρή, η Βίβιαν Σαμούρη, ο Ευάγγελος Κατσακούλης κ.α

Όπως αναμένεται να βρίσκονται σε πρωταγωνιστική θέση αντιδήμαρχοι της προηγούμενης θητείας , αλλά και πρόεδροι οργανισμών.

Το σίγουρο είναι πως ο Κώστας Πελετίδης δεν θέλει να αφήσει κανέναν εκτός, είτε ως αντιδήμαρχοι, είτε ως πρόεδροι οργανισμών, είτε ως μέλη διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών. Όλοι θα αναμετρηθούν με τα εκκρεμή προβλήματα της περιοχής, αυτός είναι ο στόχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Απομένει να δούμε ποιοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ποιοι θα είναι οι δευτεραθλητές. Αν και τα στελέχη της παράταξης αποφεύγουν να δίνουν ανάλογους χαρακτηρισμούς για ευνόητους λόγους!  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ