Δύο νεκροί από σύγκρουση σκαφών έξω από το Πόρτο Χέλι - ΝΕΟΤΕΡΑ

Μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 23.05: Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας επιβεβαιώνει τους δύο νεκρούς από τη σύγκρουση των σκαφών στο Πόρτο Χέλι

Νεότερη Ενημέρωση 23.00: Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό καθως στη θέση θυνί Αργολίδας, ανάμεσα Σπέτσες και Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη με αποτέλεσμα  δύο νεκρούς και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη. 

Η σύγκουση σύμφωνα με το prototehma.gr, έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές - στο οποίο όπως αναφέρθηκε από το Λιμενικό Σώμα επέβαιναν περίπου δέκα αλλοδαποί - κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό ξύλινο σκάφος.

Το σκάφος όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το μικρό βαρκάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους επιβάτες του ξύλινου σκάφους το οποίο βυθίστηκε και να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα. 

Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά, δύο θαλάσσια ταξί ενώ παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί και οι τοπικές αρχές.

Πρώτη Ενημέρωση 22.57: Τραγωδία με δύο νεκρούς και μία σοβαρά τραυματισμένη μετά τη σύγκρουση δύο σκαφών στο Πόρτο Χέλι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, ενώ παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί και οι τοπικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ