Η τελευταία ανάρτηση της Αστροφυσικού στο Facebook - Το μήνυμα του συντρόφου της

βρεθηκε νεκρη στην Ικαρια

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών στην Ικαρία για τον εντοπισμό της 35χρονης αστροφυσικού από τη Βρετανία, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα τη σορό της Βρετανίδας καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της.

Η γυναίκα βρέθηκε στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, εκεί από όπου φάνηκε ότι εξέπεμπε σήμα το κινητό της τηλέφωνο. Γι αυτό άλλωστε οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ανεύρεση της σορού αξιοποιήθηκαν πληροφορίες από την υπηρεσία geo tagging, μέσω της οποίας εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της στη συγκεκριμένη χαράδρα. Έτσι, ήταν θέμα χρόνου οι ειδικές ομάδες διασωστών να φτάσουν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη Νάταλι.

Η τελευταία ανάρτηση της στο Facebook

Η Βρετανίδα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η τελευταία της ανάρτηση ήταν στο Facebook, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες επρόκειτο για ένα άτομο με αγάπη στον αθλητισμό και τη φύση.

Η αδικοχαμένη αστροφυσικός είχε έρθει για διακοπές με τον σύντροφό της στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κεραμέ.

666642_7d6adea5c8-ab041c5b367f8e58.jpg

Το συγκινητικό μήνυμα του συντρόφου της

Ένα “ευχαριστώ” σε όσους βοήθησαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της συντρόφου του έστειλε ο σύντροφος της 35χρονης Βρετανίδας, η οποία βρέθηκε τελικά νεκρή, χθες, σε χαράδρα στην Ικαρία.

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς, με ανάρτησή του στο facebook, έκανε γνωστό το μήνυμα του 38χρονου, ο οποίος είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του.

Το μήνυμα λέει τα εξής: “Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες… ευχαριστώ”.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης