ΝΔ - ΚΙΝΑΛ: Oι δύο συγκεντρώσεις που κλείνουν την προεκλογική περίοδο στην Πάτρα - ΝΕΟΤΕΡΟ (ΦΩΤΟ)

Κορυφώνεται σήμερα η προεκλογική περίοδος για τα κόμματα

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιούν απόψε τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις τους, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Με Σπυράκη  η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Πάτρα

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ  Αχαϊας, έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό, οι 11 υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος  (ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ώρα θα πραγματοποιεί ομιλία στην Θεσσαλονίκη), καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Ανδρέας Μαζαράκης.

"Τόσο η κεντρική ομιλήτρια, όσο και υποψήφιοι βουλευτές, αναμένεται να ζητήσουν απ΄όλους  να είναι σε εγρήγορση, επιδιώκοντας να πείσουν και τους πιο δύσπιστους, ότι η Ν.Δ. πιο ανανεωμένη αλλά και πιο ενωμένη από ποτέ, με την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που εμπνέει ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, θα διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων, ώστε από τις 8 Ιουλίου να επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα με κυβέρνηση της Ν.Δ. και πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας

Σήμερα το βράδυ κλείνει την προεκλογική της εκστρατεία η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ, που καλεί τους Πατρινούς στο εκλογικό της κέντρο, όπου θα βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

Σε ανακοίνωση της: "Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας  καλεί το δημοκρατικό λαό της Αχαΐας , καλεί όλους τους φίλους και  τα μέλη μας , όλους τους πολίτες που διαχρονικά στήριξαν και πίστεψαν στις αρχές, στις  αξίες του ΠΑΣΟΚ και τις παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου, στο κλείσιμο της προεκλογικής μας εκστρατείας, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 21:00 , στο εκλογικό μας κέντρο της πλατείας Γεωργίου, με την παρουσία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιώργου Παπανδρέου και όλων  των υποψήφιων  βουλευτών μας."

62352501_1360433134094895_6016253307629076480_n.jpg

 

Διαβάστε επίσης