Εργαζόμενη έφτυσε τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ σε εστιατόριο Ελληνοαμερικανού

Εκείνος δεν κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό, ενώ χαρακτήρισε την πράξη «αηδιαστική»

Μια εργαζόμενη σε εστιατόριο στο Σικάγο έφτυσε τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, την ώρα που εκείνος βρισκόταν εντός του καταστήματος, με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας να αναλαμβάνουν αμέσως δράση και να τη θέτουν υπό κράτηση. «Ήταν αηδιαστικό και προέρχεται από κάποιον που ξεκάθαρα έχει ψυχολογικά προβλήματα», δήλωσε ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ.

Αναφερόμενη στο θέμα η δήμαρχος της πόλης του Σικάγο, Λόρι Λάιτφουτ, καταδίκασε την ενέργεια εναντίον του γιου του Τραμπ, από τον πρώτο του γάμο, ενώ στάθηκε και στην κίνησή του να μην καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

Ωστόσο, η συζήτηση που προκλήθηκε μετά από αυτό το περιστατικό είναι μεγάλη. Αρκετοί ήταν φυσικά που καταδίκασαν αυτό που έγινε, όπως και η δήμαρχος της πόλης που πρόσκειται στους Δημοκρατικούς, ωστόσο πολλοί ήταν και εκείνοι που μέσω των social media επικρότησαν την κίνηση αυτή της υπαλλήλου.

«Ξεπερνάς το όριο όταν επιτίθεσαι σε κάποιον. Κανένας δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Κανένας» σημείωσε η Λάιτφουτ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης (25/06), Τετάρτη σε ώρα Ελλάδας.

Για το περιστατικό δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο Ελληνοαμερικανός Νικ Κοκονάς. «Είναι δεδομένο πως κανένας πελάτης δεν πρέπει να παθαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μιλήσαμε με την εργαζόμενη, αλλά το έκανε η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας. Στο μεταξύ, τη θέσαμε σε διαθεσιμότητα», αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του εστιατορίου «The Aviary».

Παράλληλα, οι επικεφαλής του εστιατορίου που λειτουργεί και ως μπαρ επέκριναν τους ανθρώπους που άφησαν κακές κριτικές στο κατάστημα μετά το περιστατικό, αλλά τόνισαν επίσης ότι αυτό που έκανε η σερβιτόρα δεν πρέπει να επαινούνται ως "πράξη πολιτικής ανυπακοής"».

«Ελπίζουμε ότι αυτό το περιστατικό μπορεί τουλάχιστον να χρησιμεύσει για να φωτίσει τον σημερινό παραλογισμό του λόγου στην πολιτική μας», προστίθεται καταληκτικά.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ