Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για την οπαδική επίθεση σε κατάστημα στην Τριών Ναυάρχων - Ποιους κάλεσε στο γραφείο του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

΄Ήταν βράδυ 9ης Ιουνίου όταν θαμώνες και υπάλληλοι καταστήματος που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, ήρθαν αντιμετώποι με την ωμή βία με πρωταγωνιστές οπαδούς ομάδων της Πάτρας.

Η καταδρομική επίθεση στη επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό (ελαφρύ) ηλικιωμένου πελάτη, μπήκε στο μικροσκόπιο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πατρών Παναγιώτη Μεϊδάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωτοφανούς βιαιότητας περιστατικό οπαδικής βίας, προκάλεσε την Εισαγγελική παρέμβαση. 

Πάτρα - Νύχτα τρόμου στην Τριών Ναυάρχων - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καπνογόνα σε κατάστημα εστίασης - Ένας τραυματίας, μεγάλη η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

koy2.jpg

Πάτρα: Το ξέσπασμα της ιδιοκτήτριας καταστήματος που βανδάλισαν κρανοφόροι - Κινδύνευσαν θαμώνες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Στο γραφείο του Εισαγγελέα κλήθηκαν οι υπεύθυνοι των αθλητικών συνδέσμων της Πάτρας, με τον κ. Μεϊδάνη να τους ζητά τη λήψη μέτρων για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Ασφάλεια και ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα κατέστη σαφές πως σε περίπτωση επανάληψης αντίστοιχων επεισοδίων ή πρόσκλησης φθορών κατά περιουσίας θα βρεθούν οι ίδιοι υπέυθυνοι.

Πάτρα: Έρευνες σε στέκια οπαδών για τα επεισόδια στην Τριών Ναυάρχων - Ένας τραυματίας - ΒΙΝΤΕΟ

koy7.jpg

koy3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ