Nations League: Τρίτη η Αγγλία, 6-5 την Ελβετία στα πέναλτι

Την τρίτη θέση στο Nations League κατέλαβε η Αγγλία, που επικράτησε 6-5 της Ελβετίας στα πέναλτι. Ο «μικρός» τελικός της διοργάνωσης διεξήχθη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας και οι Άγγλοι, που είχαν τρία δοκάρια στο ματς πήραν τη νίκη μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια και την παράταση.

Το ματς δεν ήταν ιδιαίτερα καλό με το πρώτο μέρος να έχει ρυθμό, ο οποίος έπεφτε όσο περνούσε η ώρα. Πάντως, τα «λιοντάρια» σκόραραν στο τέλος με τον Γουίλσον, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε με VAR και καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ.

Το ματς πήγε στην παράταση και στα πέναλτι. Οι Άγγλοι σκόραραν σε όλες τις εκελέσεις και ο Πίκφορντ νίκησε τον Ντρμιτς χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ελβετία: Ζόμερ, Ελβέντι, Σερ, Ακάντζι, Εμπαμπού, Φερνάντες (61' Ζακαρία), Τζάκα, Φρόιλερ, Ροντρίγκες (87' Ντρμιτς), Σακίρι (65' Ζούμπερ), Σεφέροβιτς (113' Οκαφόρ)

Αγγλία: Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Μαγκουάιρ, Ρόουζ (70' Γουόκερ), Ντάιερ, Ντελφ (106' Μπάρκλεϊ), Λίνγκαρντ (106' Σάντσο), Ντέλε Άλι, Στέρλινγκ, Κέιν (75' Γουίλσον)

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ