Χωρίς τους αδερφούς Αγγελόπουλους το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, που αναμένεται να κρίνει τη συνέχεια της Basket League και το αν και πότε θα διεξαχθούν τα πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στην αίθουσα, μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ αντίθετα, απουσιάζουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Χρήστος Μπαφές και ο Γιώργος Σκινδήλιας.

«Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για να σώσουμε το μπάσκετ», δήλωσε ο Χρήστος Σταυρόπουλος κατά την είσοδό του, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε στην αίθουσα:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο, για όλο αυτό το πράγμα που έγινε. Είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν έρθει. Δηλαδή ντρέπονται να εμφανιστούν;».

Μετά την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απουσία των αδερφών Αγγελόπουλων, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γαλατσόπουλος ζήτησε ηρεμία, ενώ ο Δημήτρης Γουλιέλμος του Άρη τον αποκάλεσε κατά λάθος ως κ. Αγγελόπουλο.

«Δεν λέγομαι Αγγελόπουλος, μην με προσβάλλετε», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ ο Γιώργος Σκινδήλιας του Ολυμπιακού απάντησε: «Θα ήθελες πολύ να σε λένε Αγγελόπουλο».

Πρωτάθλημα με 16 ομάδες πρότεινε το Λαύριο

Πρόταση στον ΕΣΑΚΕ για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και συμμετοχή 16 ομάδων από τη νέα σεζόν κατέθεσε το Λαύριο. Η ομάδα των Μεσογείων υποβιβάστηκε στην Α2 μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην αγωνιστεί στο ματς με την Κύμη και τη νίκη του Ρεθύμνου απέναντι στον Άρη.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ