Πάτρα: Μπαράζ συλλήψεων για καταδικαστικές αποφάσεις, ναρκωτικά και οπλοκατοχή

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 6 ΑΤΟΜΑ

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 38χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, διότι σε 
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα  μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (500) ευρώ για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους (5,7) γραμμαρίων.


Συνελήφθησαν, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο άτομα και συγκεκριμένα, ένας  ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 27 και 56 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα στιλέτο, συνολικού μήκους (22) εκατοστών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ