Πάτρα: Θα "μιλήσει" το DNA για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο - Αρνείται η 35χρονη την εμπλοκή της

Μια ανώνυμη καταγγελία κινητοποίησε την αστυνομία χθες το βράδυ στο Αίγιο. "Πέταξαν στον κάδο ένα μωρό. Θα το βρείτε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης" είπε ο άγνωστος στο τηλέφωνο. 

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο αλλά δεν το εντόπισε. 

Λίγες ώρες αργότερα μια 35χρονη φτάνει στο νοσοκομείο του Ρίου συνδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο με ακατάσχετη αιμοραγία. 

Οι γιατροί καταλαβαίνουν αμέσως πως η γυναίκα έχει γεννήσει. 'Που είναι το μωρό" ρωτούν επίμονα οι γιατροί και αφού δεν πήραν απάντηση ειδοποιούην την αστυνομία. 

Σήμερα το πρωί παρουσία εισαγγελέα και με την συνδρομή των δημοτικών υπαλλήλων αδειάζουν όλους τους κάδους στην οδό που ο άγνωστος μέσω τηλεφώνου είχε υποδείξει. Στον τελευταίο κάδο εντοπίζεται ένα βρέφος...

Τα δυο περιστατικά "δένουν" για την αστυνομία η οποία ζητά από την γυναίκα να ομολογήσει. Εκείνη αρνείται και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA που θα ρίξει φως στην υπόθεση. 

Αίγιο: Σε αυτόν τον κάδο βρέθηκε νεκρό το νεογέννητο μέσα σε σακούλα - Η τραγική εξέλιξη πίσω από την αιμορραγία της 35χρονης, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο ιατροδικαστής κ. Γκότσης κάνει λόγο για τρια 24ωρα που το βρέφος δεν βρίσκεται στη ζωή. 

 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ 

Διαβάστε επίσης