"Στον αέρα" τα μαθήματα στο Πειραματικό λόγω ...πλημμύρας- Ακόμη δεν έχει λυθεί το πρόβλημα- Μια εβδομάδα κλειστό το σχολείο- Ανάστατοι οι γονείς!

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από την ημέρα που τα Πειραματικά σχολεία (Νηπιαγωγείο- Δημοτικό) ανέστειλαν την λειτουργία τους λόγω ...πλημμύρας!

Εκτότε κανείς δεν είναι σε θέση να πεί στους γονείς πότε θα βρεθούν και πάλι οι μαθητές στις τάξεις τους, καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες σε καθημερινή βάση έπρεπε να ενημερώνονται από το site του σχολείου αν την επομένη θα γινόταν μάθημα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε και τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα, δεδομένου ότι τα προβλήματα στεγανοποίησης της στέγης δεν έχουν αποκατασταθεί

Ειναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν τάξεις που κυριολεκτικά ...ψιχαλίζει στο εσωτερικό τους!

Την ίδια ώρα προβληματισμός επικρατεί στους γονείς και κηδεμόνες των μικρών μαθητών, καθώς άγνωστο είναι πότε θα αρθεί η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών συγκροτημάτων. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εκφράζονται φόβοι πως τα μαθήματα θα χαθούν και την προσεχή εβδομάδα, οπο΄τε και σταματούν τα μαθήμτα λόγω Πάσχα. Γεγονός που σημαίνει πως τα παιδιά δεν θα κάνουν μάθημα για δύο εβδομάδες. 

Πάντως ο σύλλογος γονέων συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Αθανασόπουλο, ωστόσο, δεν βρέθηκε οριστική λύση.

Οι γονεις είναι ανάστατοι, ενώ κάποιοι ζητούν να ξεκινήσουν τα  μαθήματα των παιδιών τους και να αναγκαστούν να κάνουν του φύλακες για να μην πηγαίνουν οι μικροί μαθητές σε πλημμυρισμένα σημεία.

 

 

Πάτρα: "Λουκέτο" λόγω πλημμυρών στα Πειραματικά Σχολεία Καστριτσίου - Φόβοι για απώλεια μαθημάτων και την προσεχή εβδομάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ