Οι φωτογραφίες του Π. Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο προκάλεσαν τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ - Δέχθηκε τηλεφώνημα για να τις "κατεβάσει" - Φήμες για αποπομπή

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΛΙΓΗ ΩΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Παναγιώτης Κουρουμπλής εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ένα σενάριο που ακούγεται εντονότατα εδώ και λίγη ώρα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν με αφορμή την «συνύπαρξη» Κουρουμπλή – Αμβρόσιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, πάντως, δεν έχει ληφθεί απόφαση αποπομπής. Ή για να ακριβολογούμε… για λίγο δεν ελήφθη αυτή η απόφαση. Η όλη υπόθεση έφτασε στην «κόψη του ξυραφιού», αφού υπήρξαν σκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον αποπέμψουν.
Ωστόσο όπως προαναφέραμε, το ρεπορτάζ λέει πως… την γλίτωσε για λίγο ο πρώην υπουργός και παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τον διάλογο μεταξύ του υπουργού και του υποψηφίου ευρωβουλευτή 

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Τι πήγες κι έκανες;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Έτυχε, δεν το είχα προγραμματίσει.

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Ωραία, δεν το είχες προγραμματίσει και μετά γιατί ανέβασες τις φωτογραφίες και τα έγραψες όλα αυτά;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Η δημοκρατία πρέπει να είναι ανεκτική.

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Τι σχέση έχει αυτό που μου λες με τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο Αμβρόσιος;

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δυσαρέσκεια προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει και τις φωτογραφίες στα social media από την συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος είναι ορκισμένος εχθρός του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν έχει διστάσει να εκφράσει δημόσια τις ρατσιστικές και ομοφοβικές του θέσεις.

Έγραφε στο twitter o κ. Κουρουμπλής, tweet το οποίο φαίνεται να έχει κατέβει από τον λογαριασμό του πρώην υπουργού και νυν υποψήφιου ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος. pic.twitter.com/593n2ai0Yb

— Κouroumplis (@kouroumplis) April 9, 2019

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για να του εκφράσει την δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ