Πάτρα: "Όμηροι" ταχυδρόμου κάτοικοι στο Σκαγιοπούλειο - Μετατρέπει την αλληλογραφία σε "λουκέτο" εγκλωβίζοντας τους

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα τους κατοίκους επί της οδού Μαυροκορδάτου στο Σκαγιοπούλειο Πατρών.

Σύμφωνα με καταγγελίες στο tempo24.news, ταχυδρόμος που έχει αναλάβει τη διανομή της αλληλογραφίας τους "κλειδώνει" στα σπίτια τους, καθώς η τακτική παράδοσης που ακολουθεί λειτουργεί ως "λουκέτο" στις πόρτες.

Συγκεκριμένα ο ταχυδρομικός διανομέας τυλίγει τους φακέλους και τους "σφηνώνει" στις πόρτες προκειμένου να μην χαθούν, με αποτέλεσμα οι ένοικοι να εγκλωβίζονται στις κατοικίες του αφού δεν μπορύν να ξεκλειδώσουν. "Βγαίνουμε στα παράθυρα και φωνάζουμε κάποιον γείτονα ακόμα και περαστικούς να "τραβήξει" την αλληλογραφία, για να μπορέσουμε να βγουμε από τα σπίτια μας", δηλώνει αναγνώστης στο tempo24.news και δεν είναι ο μοναδικός. Μάλιστα έχει καταγραφεί περιστατικό, όπου ένοικος διαμερίσματος τρίτου ορόφου, βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια προκειμένου να απεγκλωβιστεί για να πάει στην εργασία της!

Οι κάτοικοι στην προσπάθεια τους να βρούν λύση στο "μπελά" που τους έχει βρει, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με την Περιφερειακή Διοίκηση των ΕΛΤΑ στην Πάτρα, ώστε να γνωστοποιήσουν το θέμα, όμως ακόμα δεν έχει καταστεί εφικτό, καθώς δεν μπορούν όπως υποστηρίζουν να βρουν κάποιον υπεύθυνο.

Διαβάστε επίσης