"Ρολά" κατεβάζουν οι υπηρεσίες του δήμου τη Δευτέρα - Στα δικαστήρια στο πλευρό του δημάρχου και οι υπάλληλοι Καθαριότητας

ανακοίνωση

Στην κινητοποίηση των εργαζομένων της πόλης, την Δευτέρα 1η Απρίλη για τη δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει και το Σωματείο Προσωπικού Εργαζομένων Καθαριότητας του Δήμου.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου μας με ομόφωνη απόφαση, προκηρύσσει στάση εργασίας την Δευτέρα 1η Απριλίου από τις 8 έως τις 11 το πρωί, προκειμένου να συμπαρασταθούμε στον Δήμαρχο Πατρέων, ο οποίος δικάζεται για την ανάπλαση του Νότιου Πάρκου.

Τον κατηγορούν γιατί μετέτρεψε ένα σκουπιδότοπο σε χώρο αναψυχής και άθλησης με το μικρότερο δυνατό κόστος το οποίο κατασκευάστηκε από τους εργαζόμενους του Δήμου, με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, χωρίς την παρέμβαση εργολάβων και αποδόθηκε στον Πατραϊκό λαό και όχι μόνο, δημιουργώντας ένα χώρο στολίδι για την πόλη που τόσο το είχε ανάγκη. Το πλήθος του κόσμου που επισκέπτεται σε καθημερινή βάση τον συγκεκριμένο χώρο αποδεικνύει την ανάγκη αξιοποίησης και ανάπλασης του θαλάσσιου μετώπου δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο που θα διαμορφώσει το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης και τις ανάγκες των δημοτών της και των λαϊκών στρωμάτων.

Κανείς δεν δικάστηκε για την Siemens

Κανείς δεν δικάστηκε για το Χρηματιστήριο

Κανείς δεν δικάστηκε για τα υποβρύχια

Κανείς δεν δικάστηκε για το Βατοπέδι

Κανείς δεν δικάστηκε για τα δομημένα ομόλογα

Κανείς δεν δικάστηκε για τις offshore

Κανείς δεν δικάστηκε για τα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών.

Δικάζεται σήμερα ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης επειδή είναι στο πλευρό του λαού, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει στοιχεία που θα οδηγούσαν σε απολύσεις εργαζομένων (αξιολογήσεις).

Καλούμε τους εργαζόμενους, μέλη του Σωματείου μας και το λαό της Πάτρας, να σταθούν στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και να αντισταθούν στα όποια σχέδια ιδιωτικοποίησης του θαλάσσιου μετώπου της πόλης μας,

Συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο Δημαρχείο και πραγματοποιούμε πορεία μέχρι τα Δικαστήρια. Να σταματήσει τώρα η δίωξη του αγωνιστή Δημάρχου Κώστα Πελετίδη».

 

 

 

Διαβάστε επίσης