Πάτρα: Θυελλώδεις άνεμοι και σήμερα - Κανονικά η κυκλοφορία στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου - Πρόγνωση καιρού - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ και σήμερα, με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν προβλήματων.

Για σήμερα στην Πάτρα προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι με ριπές που θα φθάσουν ακόμα και τα 80χλμ. Συγκεκριμένα πνέουν Ανατολικοί άνεμοι που στη συνέχεια θα στραφουν σε βορειανατολικούς εντάσεως από 6 - 7 μποφόρ. Από το βράδυ αναμένεται ύφεση των φαινομένων.

Ισχυροί άνεμοι αναμένονται και αύριο Σάββατο, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές συνθήκες. Θα καταγραφεί μικρή άνοδος ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως οι ισχυροί άνεμοι θα διατηρήσουν την αίσθηση του κρύου.

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Κανονικά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, μετά την πρόσκρουση το πρωί της Πέμπτης τμήματος νταλίκας σε δοκό του μεταλλικού πλαισίου σήμανσης, με μήκος σχεδόν ίσο με με το πλάτος όλου του καταστρώματος της Γέφυρας.

Ο αέρας πήρε και σήκωσε τμήμα νταλίκας στη Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης" - ΦΩΤΟ

gefyra.jpg

Πρόγνωση καιρού για τη Γέφυρα από το http://meteo.gr  (Παρασκευή 29/3).

1111.jpg

 

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται δορυφορικές εικόνες και εκτίμηση βροχής και ανέμου

με πληροφορίες meteo.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ