Στα τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμο το Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας»

Την περασμένη Παρασκευή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελο Δανιήλ ότι τα 120.000 ευρώ πιστώθηκαν στο Υπουργείο και χθες Τρίτη στάλθηκαν από την Ένωση  οι κωδικοί για να μπουν σε λογαριασμό της ΕΠΣ Αχαΐας στην Τράπεζα Πειραιώς τα χρήματα μέσα στην εβδομάδα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας  Κάνιστρας»  ξεκίνησε.

Πλέον οι εξελίξεις τρέχουν και οι πληροφορίες λένε ότι ο Άγγελος Δανιήλ την Παρασκευή είχε επαφές στην Αθήνα με το Τελωνείο για την παραλαβή του νέου τάπητα που θα στρωθεί στο Ενωσιακό γήπεδο.

 Και είναι οριστικό ότι ο τάπητας θα έρθει από την Κίνα και ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές για την τελική παραγγελία. Πρόθεση είναι να είναι καλός τάπητας που θα αντέξει για πολλά χρόνια και άμεσα ξεκινάει το ξήλωμα του παλιού τάπητα που υπάρχει στο «Ανδρέας Κάνιστρας».

Από την ώρα που θα δοθεί η παραγγελία στην Κίνα θα χρειαστεί διάστημα 90 ημερών για να έρθει στην Ελλάδα και να στρωθεί. Οπότε όλα δείχνουν ότι αν δεν υπάρξει απρόοπτο στα τέλη Ιουνίου θα είναι έτοιμο το Ενωσιακό γήπεδο αφού για το στρώσιμο του τάπητα απαιτείται ένα δεκαήμερο. Απομένουν πλέον διαδικαστικά θέματα για να ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Πηγη: patragoal.gr