Πάτρα: Το "τελεσίγραφο" του Γιάννη Αγγελάκα στο Δήμο για τους Rotting Christ και τη συναυλία στην Αίγλη - Το "καρφί" για Πελετίδη

"Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο"

"Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη" γράφει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Αγγελάκας.

Πάτρα: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ για την σημερινή συναυλία του συγκροτήματος «Σάπιος Χριστός».

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Αίγλη». Ωστόσο ο Δήμος Πατρέων ανέφερε στη διοργανώτρια εταιρεία ότι τελικά δεν θα μπορέσει να διαθέσει τον χώρο, λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Η διοργανώτρια εταιρεία αμφισβήτησε το γεγονός και σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι διαθέτει πληροφορίες ότι ουσιαστικά ο Δημος εξαναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση του, αφού αρχικά είχε παραχωρήσει την αίθουσα, μετά από παρέμβαση της Μητρόπολης Πάτρων και άλλων εκκλησιαστικών οργανώσεων όπου ζήτησαν να μην δοθεί η άδεια για τη συναυλία των metal βετεράνων, γιατί το όνομα τους είναι αντίχριστο και προσβάλλουν τα θεία.

Σύμφωνα, πάλι με πληροφορίες, οι ενάντιοι στην συναυλία επισκέφθηκαν και σημείο που γινόταν προπώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, να πάρουν τα στοιχεία των υπεύθυνων του χώρου και να ενημερώσουν ότι θα κάνει αναφορά σε Εισαγγελέα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας από το θρυλικό ροκ γκρουπ «Τρύπες» & οι 100°C πρόκειται να πραγματοποιήσουν μία live μουσική εμφάνιση στον πολυχώρο Αίγλη, στο ισόγειο της Βέσο Μάρε αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

35.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης