Ο Κινέζικος δράκος βγήκε στους δρόμους της Πάτρας - ΦΩΤΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Οι εμφανίσεις του Κινέζικου Δράκου, του δρώμενου που θα συμμετάσχει στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλίου το Σαββατοκύριακο, άρχισαν.

Ο εκλεκτός κινέζικος θίασος Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township από σήμερα, Πέμπτη 7 Μάρτη, θα παρουσιάσουν στην πόλη μας, το δρώμενο του Δράκου, δίνοντας μια ξεχωριστή αύρα και ένα σπάνιο θέαμα. Το δρώμενο αποτελεί μία παράσταση δρόμου με καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν τον δράκο, ένα ιερό σύμβολο της κινέζικης κουλτούρας. Το πρωί βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, κλέβοντας τις εντυπώσεις διερχόμενων και καταστηματαρχών.

53190140_415483225890893_3152650142956388352_n_0.jpg

 

Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί σε δύο συνοικίες της Πάτρας αλλά και στη νυχτερινή ποδαράτη του Σαββάτου 9 Μάρτη και στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού την Κυριακή 10 Μαρτίου.

-Πέμπτη 7 Μάρτη στην Αγυιά στις 18.30. Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας. Παρέλαση επί της Νοταρά, τερματισμός Πλατεία Ντε Μιράτα-Παναχαϊκή, όπου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα.

Η κινεζική αντιπροσωπεία βρίσκεται από χθες στην Πάτρα στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή με πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Το συγκρότημα έφτασε το μεσημέρι στην Πάτρα και το απόγευμα ξεναγήθηκε από την Δημοτική Αρχή στην Αγορά Αργύρη.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ