Πάτρα: Συνέβη και αυτό - Πήγε στην τουαλέτα καταστήματος για να…

ΚΑΠΝΙΣΕΙ!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα, έχει προκαλέσει σε αρκετούς θαμώνες «ασφυξία» .

Η μέχρι πρότινος κατά πολλούς «αγαπημένη» συνήθεια, τσιγάρο, καφές και κουβεντούλα, ανήκει πια στο παρελθόν.

Πλέον όσοι επιθυμούν να καπνίσουν αλλά βρίσκονται στο εσωτερικό καφετεριών, εστιατορίων κλπ, θα πρέπει να αφήσουν για λίγο την παρέα τους και να εξέλθουν του καταστήματος για να το «φουντώσουν».

Σε μεγάλο βαθμό οι καταστηματάρχες  εφαρμόζουν τον αντικαπνιστικό νόμο, παρά τις αντιδράσεις πως μεταξύ των παράπλευρων απωλειών για τις επιχειρήσεις τους, από την ημέρα ισχύς του συνυπολογίζεται η μείωση της πελατείας και κατά συνέπεια η πτώση του τζίρου τους.

Την ώρα λοιπόν που επιχειρηματίες και πελάτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με το κάπνισμα τους δημόσιους χώρους, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις..

Προ ημερών σε κατάστημα που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, νεαρή πελάτης ενημερώνεται πως δεν μπορεί να καπνίσει στο εσωτερικό του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η γυναίκα δείχνει να ξαφνιάζεται και απαντά στον υπεύθυνο πως δεν είναι δυνατόν να καπνίσει έξω γιατί κάνει …κρύο!

Μετά την ολιγόλεπτη παραμονή της στο τραπέζι σηκώνεται και κατευθύνεται προς τις τουαλέτες, όπου φέρεται να τις μετέτρεψε σε καπνιστήριο! Κατά την έξοδο της, σύμφωνα με μαρτυρία του tempo24.news,πίσω της εκτός από τη τσιγαρίλα είχε αφήσει και αποτσίγαρο!

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

Διαβάστε επίσης