Πάτρα: Πως η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου αναδιατάσσει τον κεντροδεξιό χώρο!

Αναδιάταξη των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς δημιουργεί η επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Νίκου Παπαδημάτου για το Δήμο της Πάτρας.

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας , έχοντας λάβει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας κατέρχεται στις εκλογές θέλοντας να ενοποιήσει τον χώρο , που έδειχνε σημεία  πολιτικής αποσύνθεσης και πολυδιάσπασης.

Ο Νίκος Παπαδημάτος  με ενωτικό λόγο εμφανίστηκε στην εκπομπή SUPER B NEWS και μιλώντας για πρώτη φορά, μετά την γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς του, σημείωσε πως θα κάνει κάθε δυνατή κίνηση γιατί όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «δεν περισσεύει κανείς, σε αυτόν τον αγώνα, για μια καλύτερη Πάτρα».

Παράλληλα υποστήριξε πως θα επιδιώξει να έχει στο συνδυασμό του υποψηφίους που δεν θα τους ενώνει αποκλειστικά η πολιτική τοποθέτηση , αλλά η αγάπη για την πόλη τους.

Ενώ σε ερώτηση για το εάν θα επιδιώξει να έχει υποψήφιο στην παράταξή του τον Ηλία Γκοτσόπουλο, που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής της «Νέας Πόλης», υπογράμμισε: Όχι απλά θα τον καλέσω, αλλά θα τον παρακαλέσω να είναι μαζί μας σ΄ αυτό τον αγώνα.

Να σημειωθεί πως, σχεδόν ώρες, μετά την επισημοποίηση της πληροφορίας πως ο Νίκος Παπαδημάτος θα είναι υποψήφιος , τα στελέχη της «Νέας Πόλης» συνεδρίασαν και αποφάσισαν να μην κατέλθει η παράταξη στις προσεχείς εκλογές.

Αλλωστε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ανδρέας Νικολάου , δήλωσε στο tempo24, αμέσως, πως τίθεται στο πλευρό του κ. Παπαδημάτου, ως υποψήφιος.

Ενώ και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς , που μέχρι χθες προσανατολιζόταν να ενταχθεί στην υπό σύσταση παράταξη του συνδυασμού του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, πλέον δείχνει να κινείται προς τον Νίκο Παπαδημάτο!

Παράλληλα ακόμη και ο Σπύρος Πολίτης, που διαφωνώντας με τους χειρισμούς του επικεφαλής της «Νέας Πόλης» Κώστα Χριστόπουλου είχε διαχωρίσει την θέση του και είχε ανακοινώσει πως θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, φαίνεται να το σκέπτεται , εάν κάτω από τις συγκεκριμένες πολιτικές συνθήκες θα ήταν σκόπιμη μια αυτόνομη πορεία στις εκλογές.

Πάντως ο Νίκος Παπαδημάτος, που από το περασμένο καλοκαίρι είχε αποστείλει επιστολή στην κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας , δηλώνοντας το ενδιαφέρον του για τις δημοτικές εκλογές, δείχνει πανέτοιμος. Καθώς τις επόμενες ημέρες θα συγκροτήσει την ομάδα των συνεργατών του , θα προχωρήσει στην ενοικίαση γραφείων και φυσικά εντός του μηνός θα πραγματοποιήσει και την πρώτη επίσημη συγκέντρωση του συνδυασμού του.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ