Η Μέριμνα έκοψε την πίτα της

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου  π. Θεόκλητος Παντελίδης, εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

            Στην τελετή παρευρέθηκαν :

Οι Βουλευτές Αχαΐας κα Σία Αναγνωστοπούλου & κος Νίκος Νικολόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Ν. Αχαΐας κος Γρηγόριος Αλεξόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κος Δημήτριος Δριβίλας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κος Αντώνιος Χαροκόπος, ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Πατρέων και Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κος Θεόδωρος Τουλγαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας -Αστυνόμος Α΄ κος Χαράλαμπος Σφέτσος και η Αρχιφύλακας κα Κλεονίκη Γκέκα, το Μέλος του Τομέα Υγείας Νέας Δημοκρατίας κα Έλενα Κονιδάρη-Αντωνοπούλου, οι Υποψήφιοι πολιτευτές: Βικτωρία Αγγελοπούλου, Χρήστος Γιαννίκας, Ιωάννης Λύρας, Σπύρος Πολίτης, ο Πρόεδρος του Οίκου Ευγηρίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» κος Αλέξιος Ανδρουλιδάκης και ο Οικονομικός Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» κος Γεώργιος Σολωμός, ο Αντιπρόεδρος της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» κος Αλέξιος Μουζακιώτης, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας κα Ιωάννα Παπαρώδη, ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Παράρτημα Πάτρας κος Ιωάννης Μάνος, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας  «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» κα Μαρία Αλεξάκου, ο Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας  ALTHOM ENGINEERING , κος Αλκιβιάδης Θωμάς & οι συνεργάτες του, τα στελέχη της INTERAMERICAN - Ασφαλιστική Εταιρεία κος Χρήστος Γεωργούσης & κα Χάρις Μανιατοπούλου, η Ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού Γιαννακοπούλου κα Πόλυ Γιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ" κ. Θεόδωρος Ξυλιάς,η Εκπρόσωπος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Πατρών κα Νίκη Βαϊνά, η  Εκπρόσωπος του Σκαγιοπουλειου Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Πατρών κα Βασιλική Ορφανού, οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Νοσηλευτικής, οι εθελόντριες του Κέντρου μας κα Νίκη Τσάκωνα & κα Άννα Δενδρινού, τα Μέλη του Δ.Σ., Γονείς & Φίλοι καθώς και οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ ‘Η ΜΕΡΙΜΝΑ’.

Την εκδήλωση άνοιξε η  Διευθύντρια του Κέντρου κα Παναγιώτα Τόγια, η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους τους εκπροσώπους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Κέντρου.

Στην συνέχεια, το Μουσικό σύνολο του Κέντρου μας, αποτελούμενο από ωφελούμενους των προγραμμάτων ΚΔ-ΗΦ και ΚΔΑΠμεΑ, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας Μουσικοκινητικής Αγωγής κας Μαίρης Χρονοπούλου επένδυσαν μουσικά την εκδήλωση και παρουσίασαν μουσικό δρώμενο.

            Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας απέδωσε τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Α. Κατσιφάρα, στον Αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Ν. Αχαΐας κ. Γρηγόριο Αλεξόπουλο και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Αντώνιο Χαροκόπο, για την έμπρακτη στήριξή τους στου έργο του Συλλόγου αλλά και του ΜΕΡΙΜΝΑ.

            Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκπαιδευόμενοι και οι εργαζόμενοι εκφράζουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους για την παρουσία και την ηθική στήριξη όλων, κυρίως δε τον Οίκο Ευγηρίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και την συνδρομή όλων όσων συμμετείχαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.