Νέο "χτύπημα" στη δυτική Αχαΐα από την κακοκαιρία - Πλημμύρισαν καλλιέργειες - "Αγρίεψε" το ρέμα Μαλιαγκού - Λασπόνερα μπήκαν σε αυλές - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Από τα Χαρμπιλέικα, η φωτογραφία, δείχνει το μέγεθος της καταστροφής από τις ισχυρές νεροποντές που πλήττουν τη δυτική Ελλάδα αλλά και τα χωριά της δυτικής Αχαΐας. Προβλήματα όμως σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές του δήμου.

Φωνές διαμαρτυρίας ακούγονται από την περιοχή, που είδαν τα λασπόνερα να μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών τους. Πρόβλημα και στα Θωμέικα αλλά και στην Κάτω Αχαΐα, στο γνωστό σημείο κάτω από τις γραμμές.
Το σημείο αυτό, πλημμυρίζει και ο Αχαγιώτης Κώστας Κουμούτσος, έχει ζητήσει παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών εδώ και πολλούς μήνες.

Σοβαρό το πρόβλημα με τις ισχυρές νεροποντές και στο Αχαϊκό. Εκεί που το ρέμα Μαλιαγκού υπερχείλισε για μια ακόμη φορά, βυθίζοντας στη λάσπη, εκτάσεις με καλλιέργειες. Προ μηνών, δημοτική αρχή είχε προχωρήσει σε καθαρισμό και διάνοιξη του ρέματος, το οποίο είχε να καθαριστεί δεκαετίες. Ο όγκος του νερού, όμως, δημιούργησε νέα προβλήματα όχι μόνο στο Αχαϊκό, αλλά και σε άλλες περιοχές, όπου απαιτείται άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Αχαϊκό

 

 

Διαβάστε επίσης