Προσφορά τροφίμων στο Σωματείο "ΙΚΕΛΟΣ" από την εταιρία "ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ"

Για μια ακόμη χρονιά, η εταιρία ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ,  γνωστή για την πλούσια κοινωνική της προσφορά, προσέφερε στο Σωματείο ΙΚΕΛΟΣ, μεγάλη ποσότητα προϊόντων, προκειμένου να ενισχυθεί η τράπεζα τροφίμων για τους ωφελούμενους του σωματείου.

Η εταιρία στέκεται αρωγός, στην προσπάθεια της διοίκησης του ΙΚΕΛΟΥ, που βρίσκεται αδιάλειπτα, δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσφέροντας προϊόντα, πρώτης ποιότητας, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες του σωματείου.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία «Κοντοχρήστος» που κάθε χρόνο, αφήνει χώρο στη σκέψη της κοινωνικής της ευθύνης και για εμάς, στο πολύπλευρο κοινωνικό έργο που προσφέρουμε», αναφέρει η πρόεδρος του σωματείου, Λεμονιά Νικολοπούλου.

Και προσθέτει: «Πρόκειται για πολύτιμους υποστηρικτές στο έργο μας, με κοινό στόχο και σκοπό να απαλύνουμε, ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών τον ανθρώπινο πόνο».

Από την πλευρά της η εταιρία, διαβεβαιώνει ότι  «Θα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Για να βρίσκει η ευχή «Καλές γιορτές» ανταπόκριση, σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας γίνεται». 

Διαβάστε επίσης