Greece’s Next Top Model: Τι τηλεθέαση έκανε ο ημιτελικός;

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Το Greece’s Next Top Model ρίχνει αυλαία απόψε με τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη της νικήτριας που θα υπογράψει το συμβόλαιο και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι. Λίγο πριν το τέλος η ατμόσφαιρα στο Greece’s Next Top Model έχει αρκετό άγχος και συγκίνηση, αλλά και κλίμα γιορτινό, με τους κριτές να δηλώνουν περήφανοι για την πορεία των κοριτσιών που κατάφεραν να εξελιχθούν και να μάθουν μέσα από τις δοκιμασίες που πέρασαν.

Το βράδυ της Τρίτης και έπειτα από μια φωτογράφηση αποχώρησης που… πάγωσε τα κορίτσια η Άννα Αμανατίδου ήταν εκείνη που βρέθηκε εκτός του τελικού στον οποίο θα δούμε απόψε τις: Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, η Εβελίνα Σκίτσκο να διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Το επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR που κέρδισε από την αρχή τους τηλεθεατές με την καλοκουρδισμένη του επιτροπή που πρόσφερε αφειδώς τις ατάκες, αλλά και με τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν και απασχόλησαν με την απόδοση, τον χαρακτήρα και φυσικά την εμφάνιση τους, σημείωσε στον ημιτελικό τηλεθέαση 19,6% στο γενικό σύνολο και 26,2% στο δυναμικό κοινό. Ενώ λίγο μετά τις 23:00 τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραφαν ποσοστά που άγγιξαν και το 34,9% στις ηλικίες 18-54.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης