Τέσσερα γκολ και μοιρασιά στο Σαραβάλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέρμηγκας

ΣΚΟΡΕΡ: 31’ Στανής, 71’ Bαλσαμής – 23’ Ούτσικας, 69’ Γεωργόπουλος

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Δία και στον Πήγασο Μπεγουλακίου και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για τους βαθμούς στα play out, αλλά δυστυχώς η μπίλια έκατσε στο «Χ».

Ο Ούτσικας στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί», αλλά η απάντηση ήταν άμεση για τον Δία με τον Στανή. Στο 69ο λεπτό ο Γεωργόπουλος έβαλε εκ νέου τους Μπεγουλακιώτες μπροστά στο σκορ, αλλά και πάλι η ομάδα του Νίκου Τσολόπουλου είχε την απάντηση με το τέρμα του Βαλσαμή δύο λεπτά αργότερα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πήγασος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Πατρών, ενώ ο Δίας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Πάτρα 2005.

ΔΙΑΣ (Ν. Τσολόπουλος): Κωστούλιας, Στανής (78’ Φραντζής), Αντρέου, Παπανικολάου, Πανέτας (71’ Γκολφινόπουλος), Γασπαρινάτος, Καραΐσκος (89’ Δημόπουλος), Βαλσαμής, Τσερικλός, Νικολογιάννης, Καλλιβωκάς.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Νιοτόπουλος-Σπαθής): Μήλας, Σουβαλιώτης, Κολώνης (40’ Μέρελης), Γελάσιος, Ανδριόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπαλάσης (58’ Γεωργόπουλος), Λιόγκας (79’ Γιάνναρος), Παντελής, Ούτσικας, Χαλούλος.

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ