Σύλλογος Κάτω Αλισσού: "Ζέστανε" το χωριό με ευχές και δώρα - ΦΩΤΟ

Ο σύλλογος Κάτω Αλισσού, διοργάνωσε με επιτυχία, όπως γράψαμε και φέτος διήμερο εκδηλώσεων στο χριστουγεννιάτικο χωριό του, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων για τον ΕΣΚΑ σηματοδοτούν μια ευκαιρία για εκδήλωση αγάπης, χαράς, αισιοδοξίας, ένα πανανθρώπινο μήνυμα για σύμπνοια και ειρήνη. Έτσι, μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις μας καταφέραμε να ζεστάνουμε το χωριό μας με τα χαμόγελα μας και να μεταφέρουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα από την πλατεία στα σπίτια μας…

   
Μουσική, γέλιο, φαγητό, ποτά, παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το χωριό μας και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς.
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Ποτοποιία «Camari» και τον κο.Κούτουλα για την προσφορά της τεντούρας, τον κ.Σμυριλιο για το μέλι των λουκουμάδων, την επιχείρηση Σπαρακης – Στρουμπουτας για το αλεύρι των λουκουμάδων, τον κ. Φάνη Γιαννόπουλο για τα σκεύη που χρησιμοποιήθηκαν και τέλος την επιχείριση του κου.Ραγκαβάνη για την προσφορά του σε ηλεκτρολογικό υλικό και φώτα.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Νάγια, η οποία ανέλαβε το πιο δύσκολο κομμάτι, να ενθουσιάσει τους μικρούς με το FacePainting στο σπίτι των ξωτικών.
Φυσικά πίσω από αυτή την προσπάθεια κρύβονται δεκάδες εθελοντές που δούλεψαν για την κατασκευή και το στήσιμο των σπιτιών, για την ετοιμασία των κατασκευών, καθώς και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων Αλισσού για την συνεργασία και σε αυτήν την εκδήλωση.


Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια Παπαδημητροπουλου που έχει παραχωρήσει στον σύλλογό μας την αποθήκη πλησίον του καφενείου και τον χώρο των κατασκευών. Η προσφορά αυτή δείχνει ότι με καλή θέληση και ομαδική δουλειά μπορούν να γίνουν θαύματα.
Καλές γιορτές!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ