Πάτρα: Τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή και εκβίαση 28χρονου - Γιατί είχαν απασχολήσει τις αρχές οι δράστες

πιστό αντίγραφο όπλων καλάσνικοφ και ούζι εντοπίστηκε στο σπίτι ενός εκ των τριών

Στον Εισαγγελέα Πατρών, διαβιβάστηκε η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων ( 30,23 και 24 ετών) που κατηγορούνται για αρπαγή και εκβίαση 28χρονου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Οι δράστες ήταν γνωστοί στις Αστυνομικές αρχές καθώς κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πηγές του tempo24.news, αναφέρουν πως η υπόθεση με θύμα τον 28χρονο Πατρινό, αφορά στην επιστροφή χρημάτων, που φέρεται να είχε δανείσει στον 28χρονο, ο ένας εκ των δραστών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, πριν από δυο εβδομάδες, οι τρεις άνδρες τον επιβίβασαν με την βια σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε περιοχή του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου με την απειλή όπλου, απαίτησαν την καταβολή του χρηματικού ποσού 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 28χρονος στην Αστυνομία, οι δράστες μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά μαζί τους και τον απειλούσαν για τη ζωή του.

Μετά τη γνωστοποίηση των περιστατικών από το θύμα στην ΕΛ.ΑΣ, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Παταρών, οι δράστες. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι  24χρονου δράστη οι αστυνομικοί  βρήκαν και κατάσχεσαν δύο αεροβόλα όπλα, που ο εξωτερικός σχεδιασμός 
τους ήταν πιστό αντίγραφο όπλων καλάσνικοφ και ούζι.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

Διαβάστε επίσης