Γιώργος Παπανδρέου: "Εν ευθέτω χρόνω" ...η υποψηφιότητα στην Αχαϊα- Τι είπε σε συναντήσεις με πολιτικούς φίλους του

Τα δημοσιεύματα των προηγουμένων ημερών επέμεναν πως η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την Αχαΐα έχει «κλειδώσει», ωστόσο από το ΚΙΝΑΛ διέδιδαν ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. ¨ομως, η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Πάτρας Άγιο Ανδρέα, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και έχει αποφασίσει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πάντως θέλοντας να μην προηγηθεί των αποφάσεων των κομματικών οργάνων αρκέστηκε στις δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ, όταν του έθεσαν το σχετικό ερώτημα, να σημειώσει πως «όλα εν ευθέτω χρόνω». Ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Η Αχαΐα δεν είναι για μένα απλά μια εκλογική περιφέρεια, είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου, μια πατρίδα αγώνων».

Ανάλογη ήταν και η απάντηση που έδωσε στους πολιτικούς του φίλους , με τους οποίους συναντήθηκε μετά τις εκδηλώσεις. Σε καμιά περίπτωση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο καθόδου του στην Αχαΐα, καθώς αρκετοί του ζήτησαν «να βρεθεί στο πλευρό τους» στον εκλογικό αγώνα.

Επίσης, τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως κατά την παρουσία του στην Πάτρα τον Γιώργο Παπανδρέου συνόδευε ο Γιώργος Ελενόπουλος , εκ των στενών συνεργατών του και κορυφαίο στέλεχος του «ΚΙΔΗΣΟ».

Γεγονός είναι, όπως είπαν στο tempo24 όσοι συνομίλησαν μαζί του, πως έφυγαν από την συνάντηση με την βεβαιότητα της υποψηφιότητας στην Αχαΐα του Γιώργου Παπανδρέου!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ