Κρήτη: Το σπίτι του ήταν γεμάτο κλοπιμαία

Η εξιχνίαση μιας κλοπής που είχε γίνει στις 16 Ιουλίου στο σπίτι ενός 35χρονου σε περιοχή του Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης και ο εντοπισμός του αλλοδαπού δράστη αποτελούν την άκρη του νήματος για την διαλεύκανση και άλλων διαρρήξεων.

Οι έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, οδήγησαν σε έναν 43χρονο που είχε αρπάξει από το σπίτι μετρητά ύψους 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στο σπίτι του και προσήχθη για προανάκριση αλλά, εκτός από όσα είχαν κλαπεί από το σπίτι του 35χρονου και του αποδόθηκαν, στα δωμάτια κρύβονταν και άλλες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Άμεσης Δράσης βρέθηκαν laptop, φωτογραφικές μηχανές, σκληροί δίσκοι, κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ο 43χρονος και ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ