Πάτρα: Πρόσωπο "κλειδί" αναζητούν οι αρχές για τη φωτιά και τον εγκλωβισμό 43χρονου ΑμεΑ

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Είχε άμεση επαφή και προσωπικούς δεσμούς και ενδεχομενώς εμπλοκή, στο περιστατικό με την εκδήλωση φωτιά που προκλήθηκε στις 20 Οκτωβρίου σε σπίτι στην περιοχή της Αρόης Πατρών, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε 43χρονο με κινητικά προβλήματα, που βρέθηκε κλειδωμένος.

Πάτρα: Φωτιά σε σπίτι στην Αρόη - Στο νοσοκομείο ένας άνδρας - Ήταν κλειδωμένος για τρεις ημέρες - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο λόγος για γυναίκα που φέρεται να είχε αναλάβει τη φροντίδα του άνδρα και από την ημέρα του περιστατικού, τα ιχνη της εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τα στοιχεία της έχουν ταυτοποιηθεί απο τις Αρχές και αναζητείται, καθώς θεωρείται πρόσωπο "κλειδί" για την διελεύκανση της υπόθεσης. Το γεγονός πως από την πρώτη στιγμή επέλεξε να "χαθεί" αναφέρουν πηγές, ίσως να κρύβει και την απάντηση για το τι συνέβη, όχι μόνο το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου αλλά και για τα όσα διαδραματίζονταν, στην ισόγεια κατοικία επί της οδού Ροδοπούλου

Η γυναίκα, από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας φαίνεται πως εκμεταλλευόταν οικονομικά τον 43χρονο Πατρινό, έχοντας τη διαχείριση των χρηματών του.

Ο άνδρας που ζούσε μοναχικά καθώς κατά πληροφορίες ο μοναδικός συγγενής που έχει, η γιαγιά του, φιλοξενείται σε ίδρυμα της πόλης, από την πρώτη στιγμή του συμβάντος υπέδειξε στους Πυροσβέστες, που προσέτρεξαν σε βοήθεια, τη γυναίκα ως το πρόσωπο που τον είχε κλειδώσει επί τριήμερο στο σπίτι του. 

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ