Ψάχνει τη δεύτερή του νίκη στο Εuropa League ο Ολυμπιακός

Με στόχο τη δεύτερή του νίκη στους εφετινούς ομίλους του Europa League, η οποία θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, θα παραταχθεί απόψε (22.00, COSMOTE SPORT 3) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη.
Οι Πειραιώτες πριν δύο εβδομάδες έσπασαν το «ρόδι» στο Λουξεμβούργο και όπως είναι φυσικό θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, περιμένοντας ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα από την Ανδαλουσία, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η Μπέτις και η Μίλαν.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, κυρίως στην άμυνα. Εξάλλου, την Κυριακή ο Ολυμπιακός έχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι ο Πορτογάλος θα πρέπει να δώσει ανάσες στους παίκτες του.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Νάτχο και ο Καμαρά, με τους Ποντένσε και Ναουέλ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Τουρέ και Χασάν. Εκτός έμειναν ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιγέρμε, όπως επίσης οι Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο. 

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μπονεφουά, Ζορντανόφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελίς, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Κουτουριέ, Στολζ, Σινάνι και Τουρπέλ. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πετρ Αντερλεάνου από την Τσεχία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίβο Νάντβορνικ και Γίρι Μόλατεκ. Επιπρόσθετοι οι Ζμπίνεκ Πρόσκε και Κάρελ Χρούμπες, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Τσέχος Πετρ Μπλαζέι.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ