Πάτρα: "Κόπηκε" η γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη

νεος διαγωνισμός

"Κόβεται" τελικά, παρά τις αρχικές δεσμεύσεις που είχαν δοθεί και μιλούσαν για παράταση της λειτουργίας της, η ακτοπλοική γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη.

Παρά το γεγονός πως είχε αποφασιστεί η παράτασή της μέχρι να βρεθεί μειοδότης για τον διαγωνισμό, εν τούτοις το «deal» χάλασε όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Kefalonia Lines.


"Σας ενημερώνουμε ότι ενώ το μεσημέρι στην διαπραγμάτευση είχε συμφωνηθεί η παράταση της

λειτουργίας της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη μέχρι να βγει μειοδότης στον διαγωνισμό καθοδόν στην επιστροφή για το νησί ενημερώθηκα ότι η συμφωνία για την παράταση χάλασε. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) για τη γραμμή της Πάτρας Σάμης -Ιθάκης τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί δημόσιος διεθνής διαγωνισμός από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να αναδειχθεί από αυτό ανάδοχος εταιρεία η οποία θα συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων".

Αρκετές είναι οι αντιδράσεις πολιτών, οι οποίοι δεν ενημερώθηκαν για τη διακοπή του δρομολογίου και αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν οδικώς μέχρι την Κυλλήνη.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ