Η γκάφα της Πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου - "Μαρτύρησε" πόσο πίσω είναι το GNTM

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ξέραμε και είχαμε συνηθίσει πως κάθε Τρίτη έχει αποχώρηση, όμως προς έκπληξη μας είχε και εχθές αποχώρηση. Δεν ήταν όμως το ίδιο έκπληξη το άτομο που αποχώρησε, αφού σου είχαμε γράψει εδώ και αρκετές ημέρες πως η Κατερίνα Βισέρη βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Εκτός από την αποχώρηση είχαμε και ακόμη ένα απρόοπτο ή μήπως μια γκάφα; Ξέραμε πως τα επεισόδια που βλέπαμε έχουν γυριστεί αρκετό τώρα, απλά δεν ξέραμε πόσο πίσω πάει. Και την απορία αυτή μας έλυσε χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τα stories της στο Instagram.

Η Ηλιάνα ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της από το χθεσινό "συμβούλιο" αποχώρησης με τις κοπέλες του παιχνιδιού να στέκονται μπροστά τους και από κάτω είχε ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2018.

Αυτό σημαίνει πως το χθεσινό επεισόδιο γυρίστηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, άρα είμαστε ένα μήνα περίπου πίσω στα επεισόδια. Επομένως έχουν αποχωρήσει και άλλες κοπέλες από τότε, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους. Για την ώρα ξέρουμε πως η επόμενη κοπέλα που θα αποχωρήσει θα είναι η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ