ΕΛΤΑ: Κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ- Καταναλωτές όμως δεν τους λαμβάνουν ποτέ!

απάντηση στο δημοσίευμα του tempo24

Από τα ΕΛΤΑ δόθηκε η ακόλουθη απάντηση στο ρεπορταζ του tempo24:

 

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Σχετικά με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας υπό τον τίτλο "Πάτρα: Τα ΕΛΤΑ... εξαφάνισαν τους ταχυδρομικούς διανομείς - Πολίτες απειλούνται με διακοπή του ηλεκτρισμού γιατί δεν αποστέλλονται οι λογαριασμοί τους!" και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε για το ζήτημα που θίγεται στο ρεπορτάζ σας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στη διανομή της Πάτρας δεν υπάρχει το παραμικρό υπόλοιπο αλληλογραφίας και ότι όλοι οι λογαριασμοί που διακινήθηκαν ήταν εμπρόθεσμοι και όχι ληγμένοι.

 

Επίσης, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι οι τομείς των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην περιοχή λειτουργούν κανονικά και ότι δεν υπάρχει έλλειψη προσωπικού.

 

Στόχος μας πάντα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και των πελατών μας και στην προσπάθεια αυτή είναι πιθανό να γίνονται λάθη κατά καιρούς. Πρώτοι εμείς τα αναγνωρίζουμε όταν συμβαίνουν, και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας δεδομένου του τεράστιου όγκου αλληλογραφίας που διακινείται καθημερινά.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο παράπονο πελατών.

Σ.Σ.: Δυστυχώς για τα ΕΛΤΑ το πρόβλημα υφίσταται  και μάλιστα μπορεί να μην υπάρχουν καταγγελίες στα γραφεία τους, έχουν γίνει ωστόσο στο tempo24. Λογαριασμοί δεν αποστέλλονται με αποτέλεσμα ιδιωτικές εταιρείες να στέλνουν μηνύματα για πληρωμή λογαριασμών , για να μην κοπεί το ρεύμα, την ώρα που καταναλωτές δεν έχουν πάρει ποτέ το έντυπο του λογαριασμού στα χέρια τους. Ας φροντίσουν να είναι τα ΕΛΤΑ συνεπέστερα για να μην φθάνουν καταγγελίες στο tempo24. Και μάλιστα προ καιρού είχαμε δημοσιεύσει και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες! 

 

http://Πάτρα: Τα ΕΛΤΑ...εξαφάνισαν τους ταχυδρομικούς διανομείς- Πολίτες απειλούνται με διακοπή του ηλεκτρικού γιατί δεν αποστέλλονται οι λογαριασμοί τους!

http://ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Πατρινοί τρέχουν να πληρώσουν λογαριασμούς που έληξαν γιατί τα ΕΛΤΑ δεν έστειλαν την αλληλογραφία, επειδή ο διανομέας πήρε άδεια !

 

Διαβάστε επίσης