Ζάκυνθος: Αποκολλήθηκε βράχος στο Ναυάγιο - Τέσσερις τραυματίες - Εντοπίστηκε η οικογένεια - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

Λιμενάρχης Ζακύνθου: «Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι στο Ναυάγιο»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΟΝΙΑΝTV

Νεότερη Ενημέρωση: Μια οικογένεια Τσέχων -το ανδρόγυνο και τα δυο παιδιά τους- καθώς και ένας ακόμη τουρίστας ο οποίος φέρει πολλά κατάγματα είναι μεταξύ των τραυματισμένων από την κατάρρευση βράχου στην παραλία του Ναυαγίου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας με το Λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκο Κοκκάλα μας δήλωσε πως «Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι μεταξύ των επιβατών των τουριστικών σκαφών που προσέγγισαν σήμερα την παραλία του Ναυαγίου, καθόσον δεν υπήρχαν άτομα πλην αυτών που επισκέφτηκαν την περιοχή σήμερα. Έχουν καταγραφεί άπαντες και δεν φαίνεται να λείπει κανείς».

Πηγή: imerazante.gr

Νεότερη Ενημέρωση: Αναστάτωση  επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στη Ζάκυνθο από την κατολίσθηση βράχου στην παραλία του Ναυαγίου.

Τρία άτομα που φέρονταν ως  αγνοούμενοι,  εντοπίστηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι με το παιδί τους είχαν επιβιβαστεί σε άλλο πλοίο που βρισκόταν στο σημείο.

Νεότερη Ενημέρωση Τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων στη παραλία του Ναυαγίου.

Στο σημείο μεταβαίνει αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου ώστε να ερευνήσει την πληροφορία που υπάρχει για τρεις αγνοούμενους κάτω από τους βράχους που έπεσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες. «Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

Νεότερη Ενημέρωση: Αναστάτωση επικρατεί στην παραλία του Ναυαγίου, στην Ζάκυνθο, μετά την κατολίσθηση βράχου, γύρω στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης.

Ξαφνικά οι λουόμενοι είδαν τον πέτρινο όγκο να αποκολλάται και να πέφτει με δύναμη στην παραλία, όπου βρίσκονταν πολλοί τουρίστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί μία τουρίστρια, ενώ υπάρχουν αναφορές για τρεις αγνοούμενους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ζευγάρι και το παιδί τους.

Πηγή: enikos.gr

Nεότερη Ενημέρωση: Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για τη Ζάκυνθο, όπου στη διάσημη παραλία Ναυάγιο σημειώθηκε νωρίτερα κατολίσθηση βράχων.

Άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες για τυχόν αγνοούμενους από την κατολίσθηση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νεότερη Ενημέρωση: Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Λιμενικό στην περιοχή βρίσκονταν τρεις βάρκες οι οποίες αναποδογύρισαν και υπάρχουν φόβοι για αγνοούμενους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Η ιστοσελίδα imerazante.gr σημειώνει ότι υπάρχουν αναφορές για τρεις αγνοούμενους, εκτός από την τουρίστρια που τραυματίστηκε

ippwvpjdqg5b9a2912be78f.jpg

jmjkmctkcn5b9a2930203ca.jpg

rpqeuklmfu5b9a2927b7d5f.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Αναστάτωση επικρατεί στην παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο από κατάρρευση βράχου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα. 

Οι πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στη θάλασσα προκαλώντας έντονο κύμα, που είχε ως αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν βαρκάκια και να προκληθούν υλικές ζημιές σε αυτά.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μια νεαρή γυναίκα έχει τραυματιστεί. 

Πηγή: imerazante

Διαβάστε επίσης