Βρέθηκε λύση για τη μεταφορά των μαθητών στη δυτική Αχαΐα - Ακυρώνουν οι γονείς την αυριανή τους παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια

με δρομολόγιο μόνο γι αυτά τα χωριά

Βρέθηκε λύση τελικά για τη μεταφορά των μαθητών από τα χωριά της δυτικής Αχαΐας, Ελαιοχώρι, Άνω Αχαΐα, Αγιοβλασίτικα, Στεναΐτικα και Πετροχώρι, τα οποία φοιτούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.

Την Παρασκευή πολλά από τα 25 περίπου παιδιά, δεν πήγαν στο σχολείο τους, διότι όπως έγραψε το tempo24.gr, το έργο της μεταφοράς με τα ταξί διεκόπη ξαφνικά με την εντολή να συνεχιστεί το έργο με τα λεωφορεία. Οι γονείς ανησύχησαν, καθώς υπάρχει μόνο ένα λεωφορείο το οποίο εκτελεί ένα δρομολόγιο που σημαίνει ότι θα μεταφέρονταν μαζί με μεγαλύτερα παιδιά και χωρίς συνοδούς. Αυτό ήταν και το κυριότερο που τους κινητοποίησε με αποτέλεσμα να προγραμματίσουν παράσταση διαμαρτυρίας για το πρωί της Τρίτης στην Περιφέρεια. Κάτι που δεν θα γίνει τελικά, όπως μας μεταφέρουν οι γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, καθώς ειδοποιήθηκαν από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, όταν δρομολογήθηκε ένα λεωοφορείο το οποίο θα μεταφέρει από αύριο τους μαθητές δημοτικού από τα πέντα χωριά της δυτικής Αχαΐας με προορισμό το 1ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας. "Εμείς θα είμαστε εκεί και θα αναμένουμε να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις", μας μεταφέρει μητέρα παιδιού, τονίζοντας ότι θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και ανάλογα θα πράξουν. 

Β.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 

Διαβάστε επίσης