Πάτρα: "Τέλος τα λόγια..." - Το μήνυμα τελεσίγραφο των κατοίκων των Νοτίων συνοικιών στην Κυβέρνηση για το μεταναστευτικό

εξεδωσαν ψήφισμα

Στην έκδοση ψηφίσματος προχώρησαν μετά την πραγματοποιήση της σύσκεψης που συγκαλέστηκε κατόπιν πρωτοβουλίας, επτά ιΣυλλόγων των νότιων συνοικιών της Πάτρας το βράδυ της Τρίτης, με θέμα το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα οι Σύλλογοι Κρύα Ιτεών, Νεάπολης, Ιτεών, Λεύκας, Εργ. Κατοικιών Παραλίας, Παραλίας Αναγέννησης, Γλαύκου, Δεμένικα, Αγ. Θεόδωροι, Τέρψης, της Νότιας περιοχής της Πάτρας, ομόφωνα αποφάσισαν την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο ζητείται η άμεση λύση για την μεταφορά αλλοδαπών από την παραλιακή ζώνη και καθίσταται σαφές πως "η υπομονή τους έχει εξαντηθλεί και οι κάτοικοι βρίσκονται σε αναβρασμό"

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ:

"Ο αγώνας μας για το χρονίζον πρόβλημα των μεταναστών στο Λιμάνι της Πάτρας συνεχίζεται.
Καλούμε την κυβέρνηση με τα αρμόδια υπουργεία να δώσει άμεσα λύση με την απομάκρυνση των παράνομων ευρισκομένων μεταναστών στην Πόλη της Πάτρας.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί οι κάτοικοι της περιοχής μας είναι σε αναβρασμό!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!

Ο αποκλεισμός του λιμανιού της Πάτρας, είναι η επόμενη κίνηση των κατοίκων των νοτίων συνοικιών της Πάτρας, στην περίπτωση που δεν ληφθούν και δεν εφαρμοστούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. 

Υπενθυμίζεται πως στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Κρύα Ιτεών είχαν κληθεί και συμμετείχαν εκπρόσωποι Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, βουλευτών και εκπροσώπων, Δημοτικών Παρατάξεων, Συνδικαλιστών Συλλόγων Αστυνομίας και Αυτοκινητιστών.

 

Πάτρα - Μεταναστευτικό: Διορία στους φορείς με τελεσίγραφο από κατοίκους για αποκλεισμό του λιμανιού

 

 

 

Διαβάστε επίσης