Κάτω Αχαΐα: Έπεσαν τα πρώτα μπετά για το ημιυπόγειο του Αγίου Ιωάννη! ΦΩΤΟ

Ποια είναι τα δώρα της λαχειοφόρου

Με την χάρη του Τριαδικού Θεού μας και την ευχή του πολιούχου μας Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του ημιυπόγειου τμήματος του ιερού Ναού του. Ετοιμάσθηκε και την Τετάρτη 7 Μαρτίου σκυροδετείται το βόρειο τοιχίο και όλα τα κατακόρυφα και οριζόντια δομικά στοιχεία μέχρι το κέντρο του κατασκευαζόμενου Ναού.

Αναφέρει η ανακοίνωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και συνεχίζει:

Επιθυμία και στόχος μας είναι μέχρι το Πάσχα να κατασκευαστεί και όλο το ανατολικό τοιχίο και τα λοιπά δομικά στοιχεία του Ιερού. Αξίζει ο κάθε συμπολίτης μας να περάσει από τον χώρο, να παρακολουθήσει δι΄ ιδίων οφθαλμών το έργο. Οπωσδήποτε θα συγκινηθεί.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο πρώτον:  ευχαριστεί όλους τους Ενορίτες για την μέχρι τώρα βοήθειά τους για την ανέγερση του Ι. Ναού μας, και δεύτερον: παρακαλεί όλους για περαιτέρω βοήθεια ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα το έργο και να ολοκληρωθεί εντός του 2018.

Για τον σκοπό αυτό θα διενεργηθεί «ΕΡΑΝΟΣ» στα καταστήματα της πόλεώς μας τα δύο ερχόμενα Σάββατα (3 και 10 Μαρτίου), αλλά και στα σπίτια όλων των συμπολιτών μας αμέσως μετά. Κατά τον έρανο θα πωλούνται αριθμημένοι λαχνοί  προς κλήρωση δώρων. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή του Θωμά αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία. Οι λαχνοί διατίθενται και στους Ιερούς Ναούς μας.

Τα δώρα που θα κληρωθούν  προσφέρθηκαν από επιχειρηματίες συμπολίτες μας και είναι:

Ένα πλυστικό μηχάνημα (προσφορά του καταστήματος Μ. Μπακουλόπουλος Α.Ε)
πεντακόσια λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης (προσφορά καταστήματος AVIN Νίκος Αθανασόπουλος),
Κινητό τηλέφωνο (προσφορά WIND Κάτω Αχαΐας) και
Μία τηλεόραση 32΄΄ (προσφορά καταστήματος TERATECH Μωραΐτη Μαρίας).

Θερμώς ευχαριστούμε και τους τέσσερις δωρητές.

Αγαπητοί συμπολίτες.  Ας αγωνισθούμε όλοι θερμά για την πώληση των λαχνών.

Καλό Πάσχα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ