Κάτω Αχαΐα: Τρίτο περιστατικό διάρρηξης μέσα σ' ένα 48ωρο - Στόχος φαρμακείο

στην οδό Αγίου Ιωάννου

Τρίτο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας μέσα σε δύο 24ωρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν σε φαρμακείο στην οδό Αγίου Ιωάννου, περίπου στις 5:30 το πρωί.

Οι ιδιοκτήτες είχαν ενεργοποιήσει τον συναγερμό, ο οποίος σήμανε αλλά ο δράστης ή οι δράστες, φαίνεται να μην πτοήθηκαν αφού κατάφεραν να αρπάξουν την ταμειακή μηχανή και να εξαφανιστούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ξημερώματα, άγνωστοι επίσης δράστες, μπούκαραν σε κρεοπωλείο ενώ επιχείρησαν να εισβάλουν και σε φαρμακείο πάλι στο κέντρο της Κάτω Αχαΐα. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για σπείρα που δεν διστάζει να «χτυπά» μέσα στο κέντρο της πόλης, επιχειρήσεις και να γίνεται «καπνός».

Οι επαγγελματίες που μίλησαν στο tempo24.gr είπαν ότι ανησυχούν ιδιαίτερα με τα τελευταία κρούσματα. Όπως εξηγούν μπορεί να έχουν φροντίσει για συστήματα ασφαλείς, οι περισσότεροι, όμως ανησυχούν για τις ζημιές στις επιχειρήσεις τους.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της Κάτω Αχαΐας, εξετάζουν όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν μέχρι σήμερα στη διάθεσή τους.

Διαβάστε επίσης