Ο Δήμος φέρνει Βελισσάρη την Τσικνοπέμπτη στο νότιο πάρκο

Ένα event που αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο, την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα, ετοιμάζει,o δήμος Πατρέων, στο πλαίσιο πάντα της γιορτής του Καρναβαλιού.

Οι ιθύνοντες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Βελισσάρη για μία μεγάλη συναυλία που πρόκειται να γίνει το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

Η συμφωνία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει κλείσει, όμως ο λόγος που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τον καιρό που θα κάνει την Τσικνοπέμπτη.

Αν βρέχει και ο καιρός δεν είναι καλός, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν θα μπορεί να γίνει μία τέτοια συναυλία στο Νότιο Πάρκο τουλάχιστον, κάτι που ίσως να οδηγήσει και στην αναβολή ή στην πραγματοποίηση της σε έναν άλλον χώρο.

Σκοπός, όμως, του δήμου και του καρναβαλικού οργανισμού είναι να δώσει στην συναυλία έναν λαϊκό χαρακτήρα, με ελεύθερη είσοδο, όπου θα ψήνονται δεκάδες σουβλάκια και λουκάνικα σύμφωνα με τα όσα ορίζει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Ο χώρος του Νότιου Πάρκου, πάντα στην συλλογιστική που έχει ο δήμος για την διοργάνωση, είναι ιδανικός και έτσι σε περίπτωση που ο καιρός δεν θα μας τα χαλάσει την Τσικνοπέμπτη θα γίνει ένα από τα σημαντικότερα event του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Γιώργος Βελισσάρης είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής των πανηγυριών και της δημοτικής μουσικής και είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι το όνομα του είναι περιζήτητο, κάνοντας δεκάδες εμφανίσεις σε τέτοιου είδους λαϊκές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια.

Μια εμφάνιση του στο Νότιο Πάρκο σε μία μέρα όπως είναι η Τσικνοπέμπτη, ταιριάζει σίγουρα με το ύφος της γιορτής και του εθίμου της τσίκνας. Έτσι σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας. Χαμός…

Διαβάστε επίσης